Publicat la: 10.10.2019. 18:43 / 718 views

LA PT 4 ZGOMOTUL ŞI TREPIDAŢIILE CONTINUĂ. SE MONTEAZĂ AL DOILEA CAZAN

Zgomot puternic și trepidații pe care le simți oricât de multe geamuri și uși s-ar închide. Este scurta descriere a ceea ce sunt obligați locatarii din Dorobanți 2, zona PT 4 să suporte, de câteva luni bune. Îngrijorarea cea mare este că s-a început deja montarea celui de-al doilea cazan, iar oamenii se gândesc cu groază la ce va urma.

locatar cazan cazan 1

În ultimile luni, telespectatorii Campus TV au semnalat faptul că în cartierul Dorobanți, în apropiere de PT 4 nu se mai poate locui din cauza zgomotului. Și trepidațiile puternice care nu au mai încetat de la montarea cazanului de 10 gigacalorii le fac rău loctarilor.

Oamenii spun că de luni bune nu mai au parte de liniște și că nu mai știu cui să se adreseze. Mai mult decât atât, se gândesc cu groază la ce va urma la iarnă când va fi pus în funcțiune și cazanul care se montează în aceste zile.

În răspunsurile oferite la sesizările locatarilor, reprezentanții Primăriei susțin că nivelul de zgomot și de poluare în zonă nu afectează populația. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!