Publicat la: 01.12.2017. 11:18 / 837 views

LA MULŢI ANI, ROMÂNIA! BUZOIENII SĂRBĂTORESC ZIUA NAŢIONALĂ

defilareSute de buzoieni au participat la manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României, care au debutat la Monumentul Eroilor Neamului de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu cu intonarea Imnului Naţional şi ceremonialul religios.

Depunerea de coroane, la care au participat oficialităţile Buzăului, a fost un moment emoţionant pentru întreaga asistenţă. Un moment extrem de apreciat de asistenţă a fost exerciţiul pus în scenă de o echipă de Drill Team, subordonată Diviziei 2 Infanterie „Getica“. A urmat defilarea militară.

După ce au admirat parada militară de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, buzoienii sunt invitaţi în Parcul Crâng, de la ora 12.00, pentru o porţie de mâncare tradiţională, dar şi pentru a asista la spectacolul organizat de Centrul Judeţean de Cultură şi Artă.

De la ora 16.00, pe Platoul Dacia va avea loc spectacolul extraordinar organizat de Primărie şi deschiderea Târgului de Crăciun.

Iată programul din această seară, precum şi artiştii care vor evolua în weekend:

1 DECEMBRIE, ORELE 16 – 21.30

– Drăgăicuțele Berca

– Fanfara Diviziei 2 Infanterie ,,Getica”

– Corul Lira

– Mariana Morcan și Taraful (Cluj)

– Ilie Caraș (Cernăuți)

– Traian și Dan Popescu (Muntenia)

– Lazar Novak (Banatul Sârbesc)

– Ansamblul Ștefan Vodă (Republica Moldova)

– Randi

2 DECEMBRIE

– Sabin Lupu

– Simona Bănică

– Diana Ioniţă

– Niculina Stoican

3 DECEMBRIE

– Ofelia Florica Hărănguş

– Ansamblul folcloric Crăiţele

– Nicoleta Buga

– Leo Iorga&Pacifica. Invitat special Toni Şeicărescu

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!