Publicat la: 01.12.2017. 19:21 / 765 views

LA MULŢI ANI, BUZOIENI! URĂRI DE ZIUA NAŢIONALĂ DE LA AUTORITĂŢI

La cea mai mare sărbătoare a românilor, autorităţile Buzăului s-au aflat în mijlocul comunităţii. Cu toţii au participat la activităţile dedicate Zilei Naţionale a României şi s-au bucurat laolaltă cu buzoienii. Din partea celor care nu au putut fi prezenţi la ceremonialul din faţa Instituţiei Prefectului, au fost transmise mesaje de dragoste pentru ţară şi de prosperitate.      

oficialiZiua Naţională a tuturor românilor a fost sărbătorită cum se cuvine şi la Buzău. Sute de buzoieni s-au reunit pe platoul din faţa Instituţiei Prefectului pentru a participa la acţiunile organizate de autorităţile locale, dedicate zilei de 1 Decembrie.

Cu acest prilej, personalităţi marcante ale oraşului şi ale judeţului, au transmis mesaje de patriotism şi de prosperitate.

Marele absent de astăzi a fost preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, care a fost invitat să sărbătorească Ziua Naţională a României în mijlocul comunităţii de români din Bilbao, Spania. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!