Publicat la: 14.08.2018. 18:15 / 1.526 views

LA LOC COMANDA! “EMINESCU” RĂMÂNE “ACASĂ”. PRIMARUL TOMA: „CEL PUȚIN PÂNĂ PE 15 OCTOMBRIE”

eminescunenitescuElevii de la Colegiul “Mihai Eminescu” vor începe şcoala tot în clădirea pe de Independenţei, a anunţat, astăzi, primarul municipiului Buzău. Constantin Toma susține că imobilul de la Liceul “Costin Nenițescu” nu poate fi amenajat în condiţii bune până la data de 10 septembrie.

În schimb, din prima zi de şcoală, cei de la „Neniţescu” vor merge în clădirea Grupului Şcolar de Meserii şi Servicii. Pe de altă parte, elevii şi profesorii de la Colegiul „Eminescu” nu vor avea probleme să rămână în spaţiul lor, atât timp cât lucrările de reabilitare nu încep.

Edilul-şef declară că la fostul liceu de Chimie sunt necesare investiţii mari pentru a le oferi condiţii optime celor de la „Eminescu”. Primăria va aloca şi o sumă de bani.

Mutarea Colegiului „Eminescu” în clădirea Liceului „Costin Neniţescu” a fost decisă în urmă cu două săptămâni, de Inspectoratul Şcolar şi Primărie.  Cel mai probabil, elevii şi profesorii se vor muta în momentul în care va exista o dată precisă pentru începerea lucrărilor de reabilitare de la “Eminescu”.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!