Publicat la: 13.12.2019. 19:19 / 788 views

LA LOC COMANDA CU BANII PENTRU ASFALTĂRI ŞI ŞCOLI. PRIMARUL TOMA: “VOM GĂSI ALTE SURSE FINANCIARE”

Anul viitor, Primăria Buzău nu va mai primi de la Guvern bani pentru asfaltări şi pentru reabilitarea şcolilor. Alocările din Fondul de Investiţii vor fi sistate. Primăria a atras pentru acest sfârşit de an doar 5 milioane de lei pentru asfaltări.

clm toma32 de milioane de euro pentru asfaltări şi 15 milioane de euro pentru modernizarea şcolilor, sunt sumele anunţate în toamnă de primarul Constantin Toma, ca investiţii majore la Buzău, în urma unor contracte semnate cu Fondul de Investiţii al Guvernului.

Între timp, executivul s-a schimbat şi nu va mai aloca bani din 2020. Edilul-şef declară că vor fi găsite alte surse de finanţare pentru investiţii în infrastructura rutieră şi şcolară.

Astfel, Primăria Buzău se va mulţumi doar cu ce a semnat pentru acest an, aproape 5 milioane de lei.

Pe partea de reabilitare a şcolilor, în acest sfârşit de an, Primăria nu a avut alocată nicio sumă din Fondul de Investiţii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!