Publicat la: 09.04.2020. 18:14 / 431 views

LA JOACĂ, MAI TÂRZIU. A FOST TERMINAT LOCUL DE JOACĂ DE LA ŞCOALA 16

Deşi suntem sub rigorile Stării de urgenţă, care se va prelungi cu încă o lună, Urbisul îşi continuă programul de lucrări stabilit pentru acest an. Un nou loc de joacă pentru copii, dar şi pentru adulţii care-i însoţesc a fost finalizat în curtea Şcolii nr. 16, singurul din cartierul Micro V.

loc joacaDe îndată ce a fost finalizat, locul de joacă a şi fost închis, conform deciziei Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, care a impus închiderea tuturor locurilor de joacă din oraş.

Chiar dacă sunt închise pe perioada Stării de urgenţă, locurile de joacă sunf dezinfectate periodic, pentru a preveni răspândirea Covid 19.

Copiii din Micro V nu se vor putea bucura de locul de joacă amenajat special pentru ei decât atunci când viaţa buzoienilor va reintra în normal şi locurile de joacă vor fi redeschise. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!