Publicat la: 25.09.2017. 18:26 / 901 views

LA JOACĂ ÎN DOROBANŢI. UN LOC DE JOACĂ PROASPĂT REABILITAT VA FI REDAT COPIILOR

Locul de joacă din zona de blocuri G din cartierul Dorobanţi a fost reabilitat şi modernizat. Astăzi se fixau ultimile plăci de tartan, iar în zilele următoare, locul de joacă va fi redat copiilor. Alte 6 spaţii de distracţie pentru copii urmează să fie reparate de lucrătorii de la Urbis Serv.

joaca 3Astăzi, la locul de joacă din zona blocurilor G din cartierul Dorobanţi, lucrătorii de la Urbis Serv fixau ultimile bucăţi de tartan pe placa de beton. Acestea au rolul de a-i feri pe prichindei de accidentări şi de a le atenua căzăturile inevitabile din timpul jocurilor.

Este primul loc de joacă dintre cele şapte propuse pentru reamenajare anul acesta, ca urmare a sesizărilor şi a solicitărilor venite din partea buzoienilor.

Din păcate, unele părculeţe pentru copii, construite cu ani în urmă, şi-au pierdut utilitatea.

În zona dintre blocurile G din cartierul Dorobanţi, în afara parcului de joacă, vor fi desfăşurate şi alte lucrări, care vor schimba aspectul locului.

În oraş există şi cartiere în care nu există niciun loc de joacă şi unde Primăria este în curs să obţină autorizaţiile de construire pentru 5 astfel de obiective.

Pentru primul dintre acestea, din cartierul Mihai Viteazul, a fost depistată şi locaţia, în zona părculeţului amenajat în urmă cu câţiva ani. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!