Publicat la: 23.08.2018. 18:16 / 872 views

LA JOACĂ ÎMPREUNĂ. LOCURI DE JOACĂ COMUNE PENTRU COPII ŞI PENTRU ADULŢI

Primăria amenajează locuri de joacă pentru copii cât mai aproape de casele în care locuiesc. Pentru prima dată şi copiii din cartierele Mihai Viteazul şi Poştă vor avea spaţii special amenajate pentru ei. Însoţitorii copiilor vor putea beneficia şi ei de mobilierul adecvat pentru o partidă de şah sau pentru exerciţii de fitness.      

loc joaca 1Copiii au o energie debordantă pe care o consumă, de obicei, prin joacă.

Din acest motiv, locurile special amenajate de Primărie pentru ei sunt cea mai bună soluţie pentru joaca în aer liber, alături de părinţi sau bunici, mai ales pe timp de vară.

Pentru că mulţi dintre copii au domiciliul la distanţă mare faţă de parcurile oraşului şi părinţii nu-i pot duce acolo decât în weekend, edilii le amenajează locuri de joacă în cartierele în care locuiesc.

Nici însoţitorii celor mici nu au fost uitaţi.

Pentru ei se amenajează spaţii speciale în perimetrul locurilor de joacă, mobilate cu mese de şah, balansoare şi cu aparate de fitness. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!