Publicat la: 03.09.2018. 18:20 / 573 views

LA COADĂ ÎN HOLUL INSPECTORATULUI ŞCOLAR. GATA VACANŢA PENTRU CADRELE DIDACTICE

Mii de cadre didactice buzoiene au revenit, astăzi, din vacanţa mare. Pentru profesori, azi a fost prima zi de muncă din noul an şcolar. Sute de dascăli au stat la coadă în holul Inspectoratului Şcolar, pentru a-şi primi deciziile de repartizare pe posturi.

profesori 2Holul Inspectoratului Școlar a fost neîncăpător, astăzi, când sute de cadre didactice au stat la coadă, pentru a-şi ridica deciziile în urma repartizării posturilor din educaţia buzoiană.

Săptămâna aceasta este dedicată şi planificărilor, consiliilor de administraţie şi se fac ultimele pregătiri în sălile de clasă, pentru a-i întâmpina pe copii pe 10 septembrie. O situaţie atipică se înregistrează la Grupul Școlar Tehnologic de Meserii şi Servicii, unde astăzi am regăsit mai mulţi profesori de la Liceul Tehnologic “Costin Neniţescu”. Au fost nevoiţi să se mute din clădirea în care au predat ani buni. Pentru ei, săptămâna aceasta va fi foarte solicitantă.

Pentru elevii de la fostul liceu de Chimie au fost rezervate mai multe clase în imobilul Grupului Şcolar de Meserii şi Servicii, inclusiv două laboratoare.

Preşcolarii şi elevii sunt aşteptaţi în unităţile de învăţământ peste o săptămână, când vor fi organizate festivităţile de început de an şcolar. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!