Publicat la: 16.03.2020. 16:18 / 1.041 views

LA COADĂ, AFARĂ! ACCES CONTROLAT LA OPERATORII PRIVAŢI

Operatorii privați au luat măsuri pentru limitarea accesului clienților. Acest lurcu se poate vedea în special la farmacii, bănci și la sediile firmelor de telefonie mobilă. Oamenii își așteaptă rândul afară și încearcă să păstreze distanța pentru protecție.

cozi 1  cozi 2

Cozile de la farmacii s-au mutat în stradă, la majoritatea unităților farmaceutice din municipiul Buzău. Accesul clienților se face controlat, astfel încât încăperile să nu se aglomereze.

Aceeași situație o întâlnim și în fața unităților bancare, fie că vorbim despre persoane care vor să intre în sediu, fie despre cei care vor să utilizeze bancomatele.

Și la sediile de telefonie mobilă sunt cozi în stradă. Se intră într-un număr limitat.

Toate aceste reguli sunt aplicate la toate unitățile private care lucrează zilnic cu publicul. În caz contrar, angajatorii sunt pasibili de amenzi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!