Publicat la: 09.03.2018. 19:21 / 1.907 views

LA CEAS ANIVERSAR. EXPOZIŢIE DE ARTĂ SEMNATĂ VALERIU ŞUŞNEA

Galeriile de Artă „Ion Andreescu” din Buzău vor găzdui o expoziţie personală de grafică şi pictură, cu lucrări semnate de artistul plastic profesionist Valeriu Şuşnea. Vernisajul va avea loc în preajma zilei de naştere a artistului, pe 14 martie şi va sta pe simeze până la Sărbătorile Pascale. După municipiul Buzău, expoziţia aniversară Valeriu Şusnea va mai fi găzduită şi de galeriile de artă din Bacău şi din Galaţi.      

susneaLa începutul fiecărei primăveri, în luna martie, artistul plastic Valeriu Şuşnea, preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici, filiala Buzău, îşi invită prietenii şi admiratorii la o expoziţie aniversară.

De peste 10 ani, artistul lucrează special pentru aceste expoziţii aniversare.

De fiecare dată, caută să expună lucrări deosebite, care să surprindă plăcut ochii vizitatorilor.

Pentru expoziţia de pe 14 martie, artistul plastic Valeriu Şuşnea, le promite buzoienilor o expoziţie de suflet, cu lucrări de grafică şi de pictură realizate în stilul care l-a consacrat.

Expoziţia aniversară semnată Valeriu Şuşnea va fi vernisată la Galeriile de Artă Ion Andreescu pe 14 martie, la ora 15 şi va sta timp de o lună pe simeze, până la Sărbătorile Pascale.

După Buzău, expoziţia va mai fi deschisă şi în oraşul Bacău, apoi la Galaţi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!