Publicat la: 24.01.2018. 19:18 / 733 views

JURNALIŞTII, PING-PONG “LIBERAL”. CUPA PRESEI, ORGANIZATĂ DE ŞEFUL FRTM, CRISTINEL ROMANESCU

Jurnaliştii buzoieni au fost provocaţi, astăzi, la Cupa Presei la tenis de masă. Competiţia a fost organizată de PNL Buzău, la iniţiativa şefului liberalilor, deputatul Cristinel Romanescu, totodată preşedinte al Federaţiei Române de Tenis de Masă. Pe lângă discuţiile despre sport, şi politica a fost abordată, mai ales în pauzele dintre meciurile disputate într-un restaurant din oraş.

TENIS ROMANESCUPentru câteva ore, mai mulţi jurnalişti buzoieni au lăsat deoparte microfoanele, camerele video, aparatele foto sau munca din redacţii, pentru a participa la Cupa Presei PNL la tenis de masă – 24 ianuarie, eveniment organizat la iniţiativa preşedintelui federaţiei de specialitate, buzoianul Cristinel Romanescu.

Şi cu această ocazie, preşedintele Cristinel Romanescu i-a sfătuit pe părinţi să îi îndrume pe copii către tenis de masă, un sport cu multe avantaje pentru trup şi minte.

În limita fair-play-ului, nu au lipsit câteva trimiteri către adversarii din mediul politic, având în vedere că şeful Federaţiei Române de Tenis de Masă este şi preşedinte al organizaţiei PNL Buzău.

La finalul concursului de astăzi, la categoria “jurnalişti” echipa Campus TV a ocupat a doua poziţie, iar pe primul loc a fost reprezentantul cotidianului “Opinia.”  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!