Publicat la: 15.03.2017. 18:22 / 1.108 views

JURNALIŞTI „DE CALIBRU”. CAMPUS TV, DOUĂ MEDALII LA TIR

Mai multi jurnalişti şi-au disputat, astăzi, titlul de cel mai bun ţintaş al presei buzoiene, cu ocazia Cupei Presei la Tir, competiţie organizată de Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Reprezentanţii Campus TV, Mihai Bunăziua şi Mirela Copariu – au ţintit la fix, obţinând locul întâi la băieţi şi argintul la fete.

tirAu dat, pentru o zi, condeiele pe pistoale şi şi-au încercat măiestria în ale tirului, în cadrul Cupei Presei, organizate de Inspectoratul Judeţeand de Poliţie. Peste 20 de jurnalişti, fete şi băieţi, au dat curs invitaţiei făcute de poliţişti. Nu le-a ieşit tuturor,  dar experienţa a fost cea care a contat, pînă la urmă.  La final, întrecerea băieţilor a fost dominată de Mihai Bunăziua, reprezentantul Campus Tv, urmat îndeaproape de Gabi Cozma de la TV Sat. Pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat câşigătorul de anul trecut, Iulian Bunilă de la Adevărul.

La fete s-a impus clar Silvia Bunică, de la TV Sat. Argintul a fost adjudecat de reprezentanta Campus TV Mirela Copariu iar pe locul al treilea s-a clasat Tatiana Botiţă de la TV Sat.

Cei mai dibaci jurnalişti în mânuirea pistolului vor fi premiaţi într-o festivitate organizată de Inspectoratul Judeţean de Poliţie, cu ocazia Zilei Poliţiei Române. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!