Publicat la: 28.10.2020. 19:16 / 389 views

JURĂMÂNT PRIN TELEFON. CONSILIERUL GUBANDRU A DEPUS JURĂMÂNTUL DIN SPITAL

Ieri, la ședigubandrunța de constituire a noului Consiliu Local al Municipiului Buzău, 19 consilieri dintre cei 23 aleși au depus jurământul în fața buzoienilor. Consilierul Aurel Gubandru, care are probleme de sănătate, nu a putut fi prezent la ședință. Astăzi, a fost contactat telefonic și a depus jurământul din spital, în cadrul primei ședințe extraordinare a CLM.

Ieri, la ședința de constituire a noului Consiliu Local Municipal au depus jurământul doar 19 consilieri din numărul total de 23 de consilieri aleși.

Aurel Gubandru, consilier municipal validat, are probleme de sănătate și nu a putut fi prezent în amfiteatrul din Parcul Tineretului.

La capitolul diverse de pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de astăzi a noului Consiliu Local Municipal, secretarul general Eduard Pistol l-a contactat telefonic pe Aurel Gubandru.

Pentru a fi completat numărul de consilieri aleși, încă trei supleanți așteaptă validarea și vor depune jurământul în fața Consiliului Municipal.

Un supleant va intra în CLM în locul lui Constantin Toma și altul, de la Liberali, în locul medicului Adrian Zoican, care a optat pentru Consiliul Județean.

Cel de-al treilea supleant, din partea Partidului Mișcarea Populară, în va înlocui pe Constantin Florescu, căruia i-a fost retras sprijinul politic. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!