Publicat la: 03.07.2020. 17:47 / 415 views

JURĂMÂNT CU DISTANȚARE SOCIALĂ, LA BOBOC. 36 DE MILITARI, INSTRUIȚI ÎN BAZA AERIANĂ

Ceremonie inedită de depunere a jurământului în Baza Aeriană Boboc. Astăzi, mai mulți militari aflați în programul de instruire a soldaților gradați profesioniști au participat emoționați la eveniment, respectând totodată regulile de distanțare socială.

boboc 1 boboc 2

Astăzi, în Baza Aeriana Boboc a avut loc ceremonia depunderii jurământului militar, într-un context total diferit de evenimentele obișnuite. Ceremonia s-a ținut în condițiile respectării tuturor normelor privind prevenirea îmbolnăvirii cu Covid-19.

Militarii nu au mai defilat în cadrul ceremoniei. Ei au respectat regulile de distanțare socială. Mai mult, au purtat și măști de protecție.

Cei 36 de militari sunt în programul de instruire a soldaților gradați profesioniști. Ei se pregătesc în specializările radiolocație și poliție militară, iar după acest stagiu se vor indrepta spre unități de forțe aeriene în țară.

Ceremonia a fost cu atât mai emoționantă, cu cât la eveniment au asistat și rude ale protagoniștilor de azi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!