Publicat la: 25.11.2020. 19:12 / 403 views

JUDEȚUL BUZĂU, RATĂ DE INFECTARE PESTE 2.5. TREI DECESE ȘI 77 DE CAZURI NOI DE COVID

Trei decese și zeci de cazuri noi de coronavirus au fost anunțate, astăzi, la nivelul județului Buzău. Potrivit raportării autorităților, cele mai multe dintre noile îmbolnăviri au fost confirmate de analizele de la laboratorul Direcției de Sănătate Publică.

ambulante 4Astăzi, Direcția de Sănătate Publică Buzău a raportat încă un val de confirmări după testele de COVID efectuate atât în laboratorul D.S.P., cât și la clinici private. 77 de persoane au fost diagnosticate cu SARS-CoV2. Autoritățile au mai anunțat trei decese.

Cele trei persoane decedate erau vârstnice și aveau comorbidități. Numărul deceselor în rândul pacienților confirmați cu coronavirus a ajuns la 158, în județul Buzău.

În urma numeroaselor îmbolnăviri din ultima perioadă, județul a depășit rata de infectare de 2.5 cazuri la mia de locuitori, iar municipiul Buzău a trecut de rata de 5 cazuri de COVID la mia de locuitori. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!