Publicat la: 12.10.2020. 18:12 / 543 views

JUDEȚUL BUZĂU, PESTE 3000 DE ÎMBOLNĂVIRI. ULTIMA RAPORTARE: 16 CAZURI NOI DE COVID

Județul Buzău a depășit pragul de 3000 de îmbolnăviri confirmate de la începutul pandemiei. Zeci de cazuri noi au fost înregistrate în weekend. Peste 600 de persoane se află în carantină sau în izolare la domiciliu. Astăzi a fost raportată o ușoară scădere a numărului de îmbolnăviri.

spital smurdDupă un weekend cu 51 de cazuri noi raportate, sămbătă și duminică, astăzi a fost anunțat un număr în scădere al persoanelor confirmate cu coronavirus, la nivelul județului Buzău. Potrivit Direcției de Sănătate Publică, au fost înregistrate 16 cazuri noi de COVID

Tot în weekend, județul Buzău a depășit pragul de 3000 de îmbolnăviri înregistrate de la începutul panedmiei, ajungând la 3063 de cazuri. Autoritățile locale din sănătate precizează că 2622 de persoane au fost vindecate. Numărul total de decese din rândul pacienților cu coronavirus este 107. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!