Publicat la: 23.02.2021. 19:39 / 420 views

JOI, STARTUL VACCINĂRII ÎN MASĂ A PROFESORILOR. LA C.C.D., VOR FI IMUNIZAȚI ȘI ALȚI ANGAJAȚI DIN EDUCAȚIE

Joi se va da startul imunizării în masă pentru angajații din educația buzoiană. Un centru special a fost amenajat la sediul Casei Corpului Didactic. În primele zile sunt deja programați peste 300 de salariați din învățământ. 

centru ccd 1 scoala elevi site

Autoritățile se pregătesc pentru demararea unei campanii de vaccinare în rândul profesorilor și a altor angajați din unitățile de învățământ din județ. Joi, la sediul Casei Corpului Didactic din orașu Buzău, se va da startul imunizărilor.

Campania de vaccinare nu este limitată, lista programărilor fiind deschisă în permanență, iar stocurile de ser anti-COVID vor fi asigurate prin intermediul Direcției de Sănătate Publică.

În privința cazurilor de COVID înregistrate în școli de la revenirea în bănci, statistica nu este îngrijorătoare.

Salariații din educație cu vârste de până la 55 de ani vor fi vaccinați cu doze de la AstraZeneca, iar cei peste 55 de ani vor fi imunizați cu ser de la Pfizer. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!