Publicat la: 05.12.2018. 19:20 / 817 views

JOHANN STRAUSS ENSEMBLE, DOUĂ CONCERTE. VOR FI PESTE 4.000 DE INVITAŢII PENTRU BUZOIENI

Surpriză anunţată de primarul Constantin Toma pentru melomanii buzoieni. După marele succes de anul trecut, Johann Strauss Ensemble va avea două concerte la Buzău, într-o singură zi. Peste 4.000 de invitaţii vor fi împărţite pentru spectacolele care vor avea loc în data de 18 decembrie, la Sala Sporturilor.

concert 1 concert 2

Anul trecut a fost în premieră la Buzău. Una dintre cele mai apreciate orchestre la nivel mondial va reveni de Sărbători în faţa publicului buzoian. De această dată, Johann Strauss Ensemble va concerta de două ori, în aceeaşi zi. Anunţul a fost făcut de edilul-şef Constantin Toma, la Campus TV. 

Astfel, peste patru mii de buzoieni vor avea ocazia să urmărească un adevărat regal oferit de artiştii dirijaţi de Russel McGregor, la Sala Sporturilor.

Pentru spectacolele din data de 18 decembrie vor fi împărţite invitaţii, la fel ca anul trecut. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!