Publicat la: 16.01.2019. 18:55 / 658 views

“JOC ŞI ROCK” PENTRU COLEGIUL EMINESCU. SPECTACOL INEDIT LA TEATRUL GEORGE CIPRIAN

Spectacol inedit la 169 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu. Pe scena Teatrului ”George Ciprian” au urcat tineri talentaţi de la Opera Comică pentru Copii din Bucureşti, instituţie condusă de Felicia Filip. Celebra soprană a ţinut să fie fost prezentă la Buzău, pentru a sărbători alături de elevii şi profesorii de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”.

spectacol 3Ieri, la Teatrul George Ciprian, s-a pus în scenă “Joc şi Rock”, piesă adaptată după Crai Nou. Opera Comică pentru Copii din Bucureşti a avut două reprezentaţii, iar directorul Operei, soprana Felicia Filip, a răspuns invitaţiei de a se afla în mijlocul elevilor şi profesorilor de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”.

Printre invitaţi s-au numărat şi absolvenţi ai unităţii de învăţământ. Ei au emoţionat prin mesajele transmise publicului, format în majoritate din elevi.

Soprana Felicia Filip a fost primită cu aplauze. Directorul Operei Comice pentru Copii din Bucureşti a acceptat să vină la Buzău cu echipa sa de tineri, pentru ca elevii şi profesorii de la Colegiul Eminescu să aibă o sărbătoare de neuitat.    

Felicia Filip a impresionat prin discursul său de dinaintea spectacolului de aseară. Celebra soprană a declarat că şi-ar dori să vină mai des la Buzău.   

Impresionantă a fost şi piesa “Joc şi Rock”. Scena a fost neîncăpătoare, iar tinerii de la Operă au oferit momente artistice inedite. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!