Publicat la: 25.02.2019. 18:06 / 788 views

JOACA ÎN AER LIBER. LOCURILE DE JOACĂ ÎŞI AŞTEAPTĂ COPIII

Municipalitatea a construit sau a reabilitat mai multe locuri de joacă răspândite in tot oraşul. Cele mai multe sunt în cartierele de blocuri, dar şi în zonele cu case. În zona industrială, copiii beneficiază de 6 locuri de joacă. Din păcate, unele dintre ele sunt vandalizate de cei mai mari.

loc de joacaAltele, precum cel de pe bulevardul 1 Decembrie, nu au fost realizate corect şi s-au deteriorat. Locul de joacă de la blocul ANL de pe bulevardul 1 Decembrie a fost reabilititat prin sponsorizare de către societatea care salubrizează oraşul, iar elevii Liceului de Arte l-au înfrumuseţat cu desene.

Locatarii din zonă cred că locul de joacă este mult prea mic pentru câţi copii sunt în zonă şi ar dori să fie extins. Anul trecut, Urbis Serv a reabilitat sau a construit în oraş 17 locuri de joacă pentru copii şi pentru pensionari. Din primavara  vor fi reabilitate toate locurile de joacă, inclusiv cel din Parcul Crâng.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!