Publicat la: 29.04.2013. 20:47 / 5.060 views

ÎPS CIPRIAN, INTERVIU MARATON, ÎN PREMIERĂ, PENTRU CAMPUS TV ! SÂMBĂTĂ, LA ORA 14:00, VOM POSTA PE SITE ÎNTREG INTERVIUL !

       Săptămâna trecută, noul Arhipăstor al Buzăului şi Vrancei, ÎPS Ciprian, a acordat primul interviu TV de la momentul Întronizării. A ales Campus TV, într-un interviu maraton în care a vorbit despre copilăria sa, despre perioada în care a fost elev al Seminarului Teologic, unitate de învăţământ pe care a absolvit-o ca şef de promoţie, cum a fost perioada de facultate, de ce a ales viaţa monahală, cât de greu a fost la începutul vieţii monahale şi în primul an petrecut în Grecia,  paşii urmaţi până la momentul numirii ca episcop-vicar patriarhal.  ÎPS Ciprian ne-a spus şi de ce şi-a dorit să devină arhiepiscop al Buzăului şi Vrancei şi cum a fost revenirea la Buzău. Nu în ultimul rând, Arhipăstorul a discutat şi despre politica pe care vrea să o impună în noua sa misiune, a transmis mesaje pentru cei aflaţi în subordinea sa dar şi pentru enoriaşi.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!