Publicat la: 12.04.2018. 18:05 / 483 views

IONUŢ LUPESCU, ÎN VIZITĂ LA BUZĂU. FOSTUL INTERNAŢIONAL A DISCUTAT CU OFICIALII AJF

Ionuţ Lupescu a vizitat, ieri, sediul AJF Buzău, în cadrul campaniei pentru funcţia de şef al fotbalului românesc. Fostul internaţional a discutat cu oamenii din fotbalul local despre posibilităţile de dezvoltare a sportului cu balonul rotund.

lupescuFostul component al „Generaţiei de aur” a declarat că s-a înţeles foarte bine cu oficialii din fotbalul buzoian. Aceştia, a afirmat Lupescu, s-au declarat deschişi la ideile fostului internaţional şi chiar au venit cu propuneri, în ceea ce priveşte dezvoltarea fotbalului în România. Problemele semnalate de buzoieni au făcut referire la evoluţia fotbalului juvenil, atât la fotbalul mare cât şi la futsal, în contextul sărăciei din fotbalul naţional.

Ionuţ Lupescu a afirmat că este legat de Buzău şi prin prisma faptului că tatăl său, fost component al lotului naţional la Campionatul Mondial din Mexic ’70, a antrenat, timp de un sezon, Gloria Buzău. La finele sezonului competiţional 83-84, gruparea din Crâng obţinea cea de-a doua promovare în divizia A, cu duo-ul Nicolae Lupescu-Ion Ioniţă pe bancă.

Şansele lui Lupescu de a câştiga sufragiile oamenilor din fotbalul buzoian sunt, însă, destul de mici, deoarece sunt cunoscute relaţiile excelente între şefii cluburilor locale şi conducerea actuală a FRF. Alegerile de la FRF vor avea loc pe 18 aprilie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!