Publicat la: 13.08.2020. 18:10 / 262 views

IONEL TURTURICĂ, INFECTAT CU CORONAVIRUS. OMUL DE AFACERI ESTE INTERNAT LA SPITALUL JUDEȚEAN

Cunoscutul om de afaceri Ionel Turturică este internat pe Secția ATI a Spitalului Județean, după ce a fost confirmat ca pozitiv cu noul coronavirus.

turturica 2Familia face un apel către toți cunoscuții și nu numai, în speranța că se vor găsi donatori de plasmă. Eventualii donatori trebuie să fi fost infectați cu noul coronavirus și de asemenea să aibă un al doilea test PCR negativ.

Donarea se poate face la orice centru de transfuzii din România, menționând numele beneficiarului.

Ionel Turturică este unul dintre cei mai activi investitori în sportul buzoian, fiind, de-a lungul anilor, implicat financiar la mai multe cluburi de fotbal buzoiene. Este, de asemenea, unul dintre fondatorii actualului SCM Gloria Buzău.

Numele omului de afaceri se leagă și de minifotbal. A fost unul dintre sponsorii echipei naționale a României la ultima ediție a campionatului mondial desfășurată în Australia.

De asemenea, de numele lui Ionel Turturică se leagă numeroase acțiuni umanitare.

Toți cei interesați să doneze plasmă pot găsi mai multe informații pe pagina de facebook a omului de afaceri. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!