Publicat la: 16.01.2020. 19:25 / 576 views

INVITAŢIE LA TEATRU. ÎNCEPUT DE AN CU SPECTACOLE DE SUCCES

Anul debutează la Teatrul ”G. Ciprian” cu patru spectacole de excepţie. Pentru copii a fost pusă în scenă o adaptare liberă după povestea lui Andersen, ”Prinţesa Elsa şi cocorii”. Biletele pot fi procurate de la casele Teatrului şi ”on line”, de pe site-ul oficial.

teatru 1 teatru 3

Teatrul ”George Ciprian” începe în forţă noul an cu patru spectacole, dintre care trei au fost lansate în premieră în luna decembrie a anului trecut.

Nici copiii nu au fost uitaţi. Pentru ei a fost pusă în scenă o adaptare liberă după una dintre cele mai cunoscute poveşti ale scriitorului H.C. Anderson.

Aşadar, buzoienii de toate vârstele care îndrăgesc arta teatrală sunt aşteptaţi la Teatrul George Ciprian între 18 şi 31 ianuarie pentru a se reîntâlni cu unii dintre actorii lor preferaţi.

Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de la sediul Teatrului, din incinta Muzeului Judeţean, de la Agenţia de bilete din incinta Galeriilor de Artă din bulevardul Bălcescu şi ”on line” de pe site-ul Teatrului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!