Publicat la: 27.12.2017. 19:20 / 760 views

INVITAŢIE LA PETRECERE. REVELION ÎN PIAŢA DACIA

După o lună plină de spectacole şi evenimente, Primăria va încheia anul cu Revelionul de pe platoul Dacia. Toţi buzoienii sunt invitaţi să participe la petrecerea dintre ani şi să se bucure alături de artiştii care vor urca pe scenă. Andra şi Măruţă vor număra împreună cu primarul Toma şi cu toţi cei prezenţi ultimele secunde din acest an.

andra-concertDupă o lună decembrie bogată în evenimente, buzoienii sunt invitaţi la Revelion.

Pe scena din faţa Palatului Comunal se va desfăşura un spectacol de zile mari, la succesul căruia vor contribui artişti cunoscuţi şi îndrăgiţi de locuitorii municipiului.

Momentul culminant al petrecerii, atunci când se va face trecerea dintre ani, va fi susţinut de Andra.

Primarul Constantin Toma va ciocni un pahar de şampanie cu buzoienii, le va ura La mulţi ani şi se va bucura alături de ei de un foc de artificii. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!