Publicat la: 03.12.2019. 19:23 / 458 views

INVITATIE LA JOACĂ. SE CONSTRUIESC NOI LOCURI DE JOACĂ PENTRU COPII

A fost finalizat locul de joacă din parcul ”Ing. Ştefan Frăţilă”. Alte locuri de joacă vor fi construite iar cele existente vor fi modernizate. Până în vara următoare, copiii buzoieni vor beneficia de 50 de locuri de joacă pentru ei şi pentru cei care îi însoţesc.

loc joaca parc 2 loc joaca parc 1

Părculeţul din spatele Catedralei Municipale a devenit anul acesta unul dintre cele mai cochete din Buzău şi a fost botezat cu numele unui fost primar, inginerul Ştefan Frăţilă.

De curând, aici a fost amenajat un loc de joacă pentru copii, la fel de cochet ca şi parcul.

Copiii vor beneficia şi de alte locuri de joacă, nou construite sau modernizate, cu dotări de ultimă oră.

Alte două noi locuri de joacă vor fi construite în incinta Şcolii Nr. 16, pentru cartierul MicroV şi în cartierul Simileasca, unde nu a mai existat vreun loc de joacă public pentru copii.

Acesta va fi construit în zona căminelor de nefamilişti, pe strada Intrarea Iazului.

În final, până în vara viitoare, copiii buzoienilor var avea la dispoziţie 50 de locuri modernizate, special amenajate pentru ei, unde se vor putea juca, împreună cu însoţitorii lor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!