Publicat la: 28.03.2017. 17:36 / 1.132 views

INVESTITII DE 10 MILIOANE DE EURO. CONSILIERII LOCALI AU APROBAT ASTĂZI BUGETUL MUNICIPAL

Principalul punct de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal de astăzi a fost proiectul de hotărâre pentru aprobarea bugetului local. Consilierii l-au aprobat cu majoritate de voturi, inclusiv cele zece milioane de euro pentru investiţii, adică aproape 20 la sută din buget. Primarul Toma  crede că anul acesta va începe renaşterea Buzăului.

clm 1Punctul 1 de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de astăzi a Consiliului Local Municipal a fost şi cel mai important.

Este vorba despre proiectul de hotărâre pentru aprobarea bugetului local al municipiului Buzău pe anul 2017.

Înainte de a se trece la procedura de votare, unii dintre consilieri au solicitat lămuriri pe marginea cifrelor trecute în buget.

Cel care a răspuns solicitării consilierului local a fost primarul Constantin Toma, care a explicat din ce cauză, unele sume sunt mai mici decât anul trecut

Au fost tăiate sume importante şi de la reparaţiile străzilor, în favoarea investiţiilor pentru asfaltări.

Bugetul este mai mic decât cel de anul trecut doar în aparenţă, aşa cum a precizat primarul Buzăului.

Conform afirmaţiilor lui Toma, bugetul pe anul acesta ar fi putut fi mai mare dacă Primăria, ca acţionar majoritar, ar fi primit dividendele de la Compania de Apă.

O sumă importantă de bani a fost prinsă la capitolul „investiţii”. Este vorba de 10 milioane de euro, adică aproape 20% din buget, ceea ce înseamnă o premieră la Buzău.

Un accent deosebit se va pune anul acesta pe asfaltarea mai multor străzi din municipiu, cu bani din bugetul propriu. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!