Publicat la: 13.06.2018. 17:39 / 130 views

INVAZIA GROPILOR. NICI PLATOUL DE MARMURĂ NU A SCĂPAT NECIURUIT

Efectele asfaltărilor de proastă calitate din anii trecuţi ies la iveală pe toate străzile Buzăului. Gropile au invadat aproape toate străzile din oraş iar aleile dintre blocuri abia dacă mai au porţiuni neciuruite. Până şi pe platoul Dacia bucăţi întregi de marmură s-au sfărâmat şi vor trebui înlocuite pentru a nu deveni capcane pentru pietoni.

gropi 2 platou spart 3      

Arhicunoscutele gropi din carosabilul citadin al Buzăului care, de-a lungul timpului aproape că au devenit un fel de semn distinctiv pentru oraşul nostru, s-au înmulţit din nou.

Efectele lucrărilor de asfaltare de slabă calitate din anii trecuţi îşi fac apariţia pe străzile municipale în fiecare zi, ca ciupercile după ploaie.

Drumarii de la Urbis Serv au mult de lucru în aceste zile, dar s-a găsit o soluţie şi pentru plombarea nenumăratelor gropi.

Nici Piaţa Dacia nu a scăpat de epidemia de gropi care sufocă oraşul şi care nu a ocolit nici platoul de marmură.

Rămâne de văzut ce soluţie vor adopta edilii pentru repararea craterelor din platou: le vor astupa cu alte bucăţi de marmură sau vor prefera un înlocuitor mai ieftin. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>