Publicat la: 07.01.2021. 19:28 / 478 views

ÎNTREBĂRI DE LA ȘOFERI. CÂND SE VA CIRCULA NORMAL PE STRADA FRĂSINET?

Conducătorii auto buzoieni care circulă frecvent pe strada Frăsinet îi întreabă pe responsabilii din Primărie când vor putea circula normal pe această stradă și nu în regim de șantier.

frasinet 6 frasinet 4

Lucrările de amenajare a zonei de promenadă au fost sistate pentru o anumită perioadă din cauza condițiilor meteo, dar și din cauza unor probleme tehnice.

Activitatea pe șantier va fi reluată în perioada imediat următoare și se vor depune toate eforturile pentru ca lucrarea să fie terminată până în vara următoare.

Va urma reabilitarea totală a străzii Frăsinet și a parcărilor adiacente, după care traficul auto se va desfășura normal, fără restricții speciale de circulație. (Corneliu Floriceanu)

Link video

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!