Publicat la: 27.11.2015. 20:26 / 3.756 views

ÎNTRE 200 ŞI 650 DE LITRI/LUNĂ/MAŞINĂ. PESTE 500 DE MILIOANE PE LUNĂ CHELTUIELI CU BENZINA LA CJ

Astăzi, în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean s-a votat proiectul ce reglementează cota de combustibil pentru fiecare autoturism din parcul auto al Consiliului Judeţean şi al intituţiilor din subordine.

parc autoPentru fiecare autoturism s-a stabilit o cotă cuprinsă între 200 şi 650 de litri. Un calcul simplu arată că pentru cele 36 de autoturisme, se alocă lunar 10.800 de litri de combustibil, în valoare de peste 500 de milioane de lei vechi. Preşedintele Consiliului Judeţean consideră situaţia cât se poate de normală. Mai noi, prin lege, se dă posibilitatea autorităţilor judeţene de a stabili normarea consumului de carburant.

Împotriva proiectului au votat consilierii PNL. Aceştia consideră cotele exagerate, iar şefii de instituţii pot fi bănuiţi că folosesc maşinile de serviciu în interes personal.

Până în acest an, normarea cotelor de carburant era stabilită prin lege. Din luna noiembrie s-a lăsat la dispoziţia organului deliberativ stabilirea cotelor de carburant.

(Mirela Copariu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!