Publicat la: 04.09.2018. 18:54 / 1.120 views

INTRARE NOUĂ LA SPITAL. EA VA FI AMENAJATĂ SPECIAL PENTRU PACIENŢI ŞI APARŢINĂTORI

În curând, Spitalul Judeţean va dispune de o altă intrare pentru pacienţi şi pentru vizitatori, care nu vor mai fi obligaţi să străbată curtea aşezământului. Intrarea, care există încă de la construirea clădirii, dar care nu a fost folosită până acum, va fi amenajată în acest scop. Peste două luni, noua intrare va deveni principala cale de acces în Spitalului Judeţean.

lucrari spital 2La schimbarea la faţă a Spitalului Judeţean de Urgenţă va contribui şi amenajarea unei alte intrări principale pentru pacienţi şi pentru aparţinătorii acestora.

Noua intrare este situată în apropierea celei de la Ambulatoriu, care dispune şi de o rampă pentru persoanele cu handicap, iar accesul se face direct din stradă, fără a mai trece prin curtea spitalului.

Proiectul amenajării noii intrări, a spaţiului verde şi a aleii de acces ar putea fi gata în cel mult două luni. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!