Publicat la: 10.10.2018. 18:28 / 1.421 views

INTOXICAT, DAR NU DE LA ALIMENTE. COPIL DE 5 ANI, DECES DE LA O SUBSTANŢĂ NECUNOSCUTĂ

Medicii legişti înlătură ipoteza unei toxiinfecţii alimentare în cazul unui băiat de cinci ani decedat duminică după-amiază, la secţia UPU a Spitalului Judeţean. În schimb, autospia a scos la iveală inhalarea unei substanţe toxice, însă nu s-a putut stabilit şi care ar fi aceasta. Pentru un rezultat concret au fost trimise probe la Institutul Naţional de Medicină Legală.

urgenteDupă o stare de rău constatată de părinţi pe tot timpul nopţii, duminică după-amiază băieţelul a ajuns la UPU, adus cu Ambulanţa, după ce a fost preluat din maşina tatălui. Copilul de 5 ani era deja în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au fost în zadar.

Primele suspiciuni ale medicilor se îndreptau către ingerarea de furadan, însă ipoteza a fost înlăturată la necropsie. O altă suspiciune, a părinţilor, legată de o toxiinfecţie alimentară, a fost exclusă. Autopsia a relevat consecinţele inhalării unei substanţe toxice.  

Pentru a se afla cu exactitate despre ce substanţă este vorba, au fost trimise probe la laboratorul Institutului Naţional de Medicină-Legală.

În acest caz tragic al familiei din Gălbinaşi s-a deschis o anchetă şi la Poliţie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!