Publicat la: 25.10.2019. 18:19 / 618 views

INTERZIS SUB PODUL MARGHILOMAN. S-A LUCRAT LA PLACA DE SUPRABETONARE

Lucrările de reabilitare de la Podul Marghiloman se desfăşoară într-un ritm alert. Astăzi, deja s-au efectuat intervenţii la placa de suprabetonare, operaţiune pentru care a fost nevoie de închiderea circulaţiei pe sub structura aflată în reparaţii.

lucrari pod 3 lucrari pod 2

Astăzi, începând cu ora 10:00, traficul pe sub Podul Marghiloman a fost închis, pentru efectuarea unor lucrări importante la structura intrată în reparaţii.  S-a turnat beton pe întreaga lungime a podului.  

Lucrările sunt în grafic. Mai mult, datorită condiţiilor meteo favorabile, intervenţiile sunt într-un stadiu mai avansat. Anul acesta se va lucra până când vremea o va permite.

Pe perioada închiderii circulaţiei pe sub Podul Marghiloman, traficul a fost deviat pe arterele adiacente, fără a se produce ambuteiaje.

Pe data de 21 iunie, o parte din beton a pasajului pietonal s-a desprins de pe Podul Marghiloman. Structura se afla în procedură de licitaţie pentru reabilitare. După incident, reabilitarea a intrat în regim de urgenţă. Potrivit proiectului, reparaţiile ar urma să fie gata în luna august, însă foarte probabil vor fi încheiate mai devreme. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!