Publicat la: 12.06.2018. 17:54 / 787 views

INTERZIS PE POMPILIU ŞTEFU. STRADA A INTRAT ÎN REABILITARE

Încă o stradă din centrul oraşului a intrat de astăzi în reparaţii capitale. În paralel cu strada Aleea Sporturilor şi cu lucrările de plombare, drumarii de la Urbis Serv au început reabilitarea totală a străzii Pompiliu Ştefu. Strada a fost închisă pentru circulaţia auto.

pompiliu stefuDrumarii de la Urbis Serv au intrat cu utilajele pe încă o stradă din centrul Buzăului. Primul tronson din strada Pompiliu Ştefu a început să fie pregătit pentru asfaltare încă din această dimineaţă.

Pentru ca şoferii care frecventează zona în mod obişnuit să aibă cât mai puţin de suferit, lucrările de reabilitare se vor desfăşura pe segmente.

Circulaţia autovehiculelor a fost oprită în totalitate pe tronsonul aflat în lucru. Urbis a adoptat această măsură extremă tocmai pentru ca operaţiunile de reabilitare să se desfăşoare fluent iar timpul de finalizare să se reducă.

Intervenţia drumarilor pe cel de-al doilea tronson din strada Pompiliu Ştefu va fi şi mai dificilă, deoarece aici îşi desfăşoară activitatea multe  societăţi comerciale. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>