Publicat la: 13.11.2019. 19:19 / 1.058 views

INTERZIS PE PODUL DE LA METALURGICA! ÎNCEPÂND DE JOI, RESTRICȚIA VA FI DE 7,5 TONE

De mâine dimineață, autovehiculele de peste 7,5 tone nu mai au voie să circule pe podul de la Metalurgica. Măsura preventivă a fost impusă de Primăria Buzău, înainte de începerea lucrărilor de reabilitare a podului. Mașinile de mare tonaj care vin dinspre Brăila vor fi deviate pe drumul județean către Țintești, de unde vor putea apoi merge spre oraș.

pod bariera brailei 1 trafic 4

Începând de mâine dimineață, mașinile de mare tonaj nu vor mai avea voie să circule pe podul de la Metalurgica. Restricția de tonaj va fi de 7,5 tone. Autovehiculele care vin dinspre Brăila, pe DN 2, vor avea o rută ocolitoare. Înainte de indicatorul de intrare în municipiul Buzău, șoferii trebuie să vireze stânga, pe drumul județean către Țintești. 

Indicatoarele au fost deja postate în zonă, însă restricția intră în vigoare mâine dimineață, începând cu ora 8:00. Pe drumul județean pe care va fi deviat traficul greu a fost retrasat marcajul, cu culoare galbenă, și au fost peticite câteva porțiuni din șosea. Mașinile de mare tonaj vor trece prin Țintești.

Mare atenție, șoferi! Din același motiv, intersecția între drumurile județene 204 D și 203 D a fost resistematizată, iar regulile s-au schimbat radical. Conducătorii auto care vin dinspre Maxenu trebuie să oprească la intersecție, pentru a le da prioritate celor care circulă dinpre Țintești și merg spre Buzău, dar și celor care vin dinspre oraș și virează stânga către Țintești.

Așadar, conducătorii auto trebuie să circule cu maximă prudență în acea intersecție!

Și șoferii din Buzău vor resimți efectele devierii traficului greu dinspre Brăila. Este de așteptat ca, la intersecția străzii Constituției cu Aleea Industriilor, traficul să fie perturbat, la orele de vârf.

Când vor începe lucrările pe podul de la Metalurgica, autortățile vor impune restricții de circulație și pentru celelalte autovehicule.

Reabilitarea podului de la Metalurgica a fost trecută de autorități ca intervenție pe situații de urugență. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!