Publicat la: 09.01.2018. 19:10 / 973 views

INTERZIS DULAPURILOR PE CASA SCĂRII. AMENDA, ÎNTRE 500 ŞI 1000 DE LEI

Dulapuri, şifoniere, birouri, iar lista poate continua. Este un inventar scurt al obiectelor depozitate de buzoieni pe scările de bloc, în uscătoare şi spălătoare. Poliţiştii locali au demarat o acţiune pentru a-i informa pe locatarii blocurilor că au obligaţia să elibereze aceste spaţii, în caz contrar riscă amenzi cuprinse între 500 şi o mie de lei.

mobilier 1Nu de puţine ori, pe adresa redacţiei Campus TV, dar şi la Primăria Buzău au fost făcute numeroase sesizări cu privire la ocuparea abuzivă a spaţiilor comune din blocurile de locuinţe cu diferite obiecte de mobilier. Poliţiştii locali au organizat o acţiune de informare a cetăţenilor cu privire la interzicerea ocupării spaţiilor comune.

Unii dintre locatari au încercat să justifice prezenţa acestor obiecte de mobilier prin lipsa spaţiului în locuinţe. Au fost oameni care au recunoscut chiar că îşi ţin uneltele ori chiar murăturile în aceste dulapuri scoase pe casa scării.

Acţiunea poliţiştilor locali a fost una de informare, şi în doar câteva ore au fost avertizate nu mai puţin de 42 de persoane.

Poliţiştii locali avertizează că acţiunile vor continua, iar buzoienii prinşi cu astfel de obiecte de mobilier depozitate în spaţiile commune din blocuri vor fi amendaţi cu până la o mie de lei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>