Publicat la: 10.04.2018. 18:27 / 695 views

INTERZIS CAMIOANELOR. MAŞINILE MAI GRELE DE 3,5 TONE VOR OCOLI ORAŞUL

intrare orasÎncepând de astăzi, Primăria a interzis intrarea în oraş a maşinilor mai grele de 3,5 tone prin poarta dinspre Ploieşti. Restricţiile au fost impuse pentru ca traficul auto să nu perturbe desfăşurarea lucrărilor la carosabil.

Restricţiile de circulaţie sunt valabile până la 1 iunie 2018.

Lucrările de reabilitare şi de modernizare din Bariera Ploieşti trebuie să fie finalizate până la 17 mai, când aici se va desfăşura un eveniment amplu de Ziua Eroilor.

Există şi unele excepţii de la restricţiile impuse de Primărie.

Printre acestea se numără şi transportul urban de călători.

Se lucrează deja la traversarea cablurilor şi la montarea bordurilor la trotuarele care mărginesc Cimitirul Eroilor.

Începând de mâine, operatorii de cablu vor începe să coboare păienjenişul de fire sub pământ , apoi se va trece la pavarea trotuarelor.

De săptămâna viitoare se vor începe operaţiunile de frezare a carosabilului, după care se va trece la turnarea covorului asfaltic. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!