Publicat la: 09.02.2017. 18:53 / 978 views

„INTEROGAŢII EXISTENŢIALISTE”. FLORIN MENZOPOL EXPUNE LA GALERIILE DE ARTĂ

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai prolifici artişti plastici buzoieni a revenit pe simeze cu o expoziţie personală, intitulată „Interogaţii Existenţialiste”. Timp de o lună, lucrarile sale, opere din diverse etape de creaţie, vor fi găzduite de Galeriile de Artă „Ion Andreescu”.

florin menzopolUn nou început, o nouă renaştere, este simbolistica Personalei Florin Menzopol. Artistul mărturiseşte, însă, că nu a dorit să se rupă complet de trecut, aşa că a strecurat, în expoziţie, şi tablouri mai vechi. Expozantul spune că a lucrat mult, în ultima vreme, dar că nu există o ruptură între lucrările recente şi cele mai vechi, expuse la Galeriile de Artă.

Invitat special la eveniment a fost unul dintre prietenii artistului, scriitorul buzoian Lucian Mănăilescu.

Operele semnate Florin Menzopol vor rămâne pe simeze timp de o lună, la Galeriile de Artă „Ion Andreescu”.

Buzoienii pasionaţi de artă pot admira cele mai noi lucrări semnate Florin Menzopol, la Galeriile de Artă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!