Publicat la: 16.04.2019. 18:03 / 667 views

ÎNTÂLNIRE DE PRECAMPANIE LA PNL. TREI CANDIDAŢI LA EUROPARLAMENTARE, ÎN VIZITĂ LA BUZĂU

Trei dintre candidaţii PNL la alegerile europarlamentare au fost astăzi la Buzău. Violeta Alexandru, Vlad Nistor şi Ciprian Epure au avut discuţii cu liderii liberali buzoieni şi cu mai mulţi membri ai organizaţiei judeţene. Ei au fost prezentaţi într-o conferinţă de presă.   

liberaliVioleta Alexandru este unul dintre fondatorii Institutului pentru Politici Publice. A vorbit despre importanţa eliminării birocraţiei care pune beţe-n roate accesării de bani europeni. 

Profesor universitar, fost consilier prezidenţial şi fost director al Institutului Diplomatic Român, Vlad Nistor a ţinut să precizeze, printer altele, că PNL este singurul mare partid din România care are o politică pro-Europa.

Ciprian Epure, consilier judeţean în Vrancea, a declarat că îşi doreşte o implicare mai mare din partea tinerilor pentru alegerile europarlamentare.

Vizita de astăzi de la Buzău vine la câteva zile după ce o delegaţie numeroasă a organizaţiei judeţene a participat la o întâlnire regională la Constanţa. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!