Publicat la: 30.04.2014. 20:01 / 3.767 views

ÎNTÂLNIRE CADRE DIDACTICE – PARLAMENTARI. DOAR E. TEODOROVICI ŞI C. POPA AU RĂSPUNS PREZENT

Ieri a avut loc întâlnirea sindicaliştilor din învăţământul buzoian cu parlamentarii de Buzău. Deşi a fost a doua încercare de dialog, nici de această dată aleşii buzoienilor nu s-au zbătut prea tare să răspundă invitaţiei.

INTILNIREDoar senatorul C-tin Popa a fost prezent încă de la început, iar ministrul Fondurilor Europene, Eugen Orlando Teodorovici, şi el trimis în Senat de buzoieni, a ajuns ceva mai târziu. 

Nemulţumirile sindicaliştilor din învăţământul buzoian sunt legate de salarizarea proastă şi faţă de programele şcolare care ar fi trebuit schimbate de mult.

Eugen Teodorovici a promis tot sprijinul pentru rezolvarea revendicărilor prezentate de sindicalişti. Dacă unele dintre acestea ar putea fi rezolvate, pe diferite căi şi într-un termen destul de scurt, cea a salarizării este mult mai complicată.

La rândul său, senatorul Constantin Popa a promis sprijinul său în Parlament.

Ceilalţi deputaţi şi senatori de Buzău, care nu au răspuns invitaţiei la dialog, au picat examenul prin neprezentare.

Rămâne de văzut dacă vor reuşi să treacă „corigenţa” la următoarea înfăţişare, când vor încerca din nou uşa Parlamentului.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!