Publicat la: 09.05.2017. 18:10 / 971 views

INSTRUIRE GRATUITĂ PENTRU ŞOMERI. 17 CURSURI DE FORMARE ŞI RECONVERSIE PROFESIONALĂ, LA AJOFM

Lunile mai şi iunie vor aduce la cursurile de formare sau reconversie profesională organizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă aproape 600 de buzoieni. Implementate în urma unor sondaje pe piaţa muncii, cursurile vor pregăti şomerii pentru diferite meserii dar şi pentru o carieră în antreprenoriat.

bursa 2Şaptesprezece cursuri de formare profesională vor fi derulate, pe parcursul anului, de către AJOFM Buzău. Nouă au fost deja licitate şi vor fi derulate în următoarele două luni. Cele aproape 600 de persoane care vor participa la instruire vor obţine calificări în cele mai căutate meserii pe piaţa muncii. Cursurile se vor derula atât prin centrul de formare profesională cât şi prin  furnizori de formare autorizaţi legal.

Organizatorii şedinţelor de instruire urmăresc atât integrarea în piaţa muncii a unui număr semnificativ de şomeri dar şi pregătirea acestora pentru o carieră în antreprenoriat.

Cele mai multe cursuri de formare  au fost implementate în urma unor sondaje  pe piaţa muncii şi a discuţiilor cu reprezentanţii potenţialilor angajatori din Buzău.

Sesiunile de instruire demarează pe 15 mai, cu un curs pentru calificarea în meseria de lucrător în comerţ şi unul de motostivuitorist. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!