Publicat la: 22.11.2018. 19:10 / 877 views

ÎNSCRIERI LA CUPA JUDEŢEANĂ DE FOTBAL ÎN SALĂ. POT PARTICIPA ŞI CLUBURI DE FUTSAL

AJF Buzău organizează a doua ediţie a Cupei Judeţene la Fotbal în Sală, competiţie dedicată mai ales echipelor din ligile inferioare ale fotbalului românesc. Anul acesta, pot participa şi echipe de futsal. Înscrierile se fac până pe 10 decembrie.

gloria futsalA doua ediţie a Cupei Judeţene de Fotbal în Sală va debuta după 11 decembrie, dată când sunt programate tragerile la sorţi ale grupelor. Până pe 10 ale lunii viitoare, grupările au posibilitatea de a se înscrie în competiţia aflată sub egida AJF. Forul judeţean vrea să sprijine echipele din judeţ, în lunile de iarnă, perioadă în care competiţiile din fotbalul mic sunt întrerupte. Cele mai multe din echipele de la judeţ nu au posibilitatea de a se antrena, sau de a aranja partide amicale, din cauza stării precare a terenurilor.

Meciurile se vor disputa în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, dar partidele se vor putea juca şi în sălile de la LPS şi Henri Coandă.

Deşi competiţia a fost gândită pentru echipele de fotbal din judeţ, se pot înscrie şi cluburi de futsal. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!