Publicat la: 22.02.2021. 17:58 / 191 views

ÎNMORMÂNTARE ÎNTRERUPTĂ DE MASCAȚI. LIVE PE FACEBOOK CU ZECI DE PERSOANE ȘI LĂUTARI

Zeci de persoane au fost legitimate, iar 22 au primit amendă după ce au participat la o înmormântare în localitatea Cislău. Mulțimea aflată la slujba de înhumare a fost dată de gol de câțiva participanți care făceau live pe Facebook.

inmormanrae intrerupta politieMulțimea de oameni s-a adunat pentru a participa la ceremonia de înmormântare a unui bărbat din Calvini. Participanții au făcut live de pagina de socializare, iar în imagini se pot vedea inclusiv lăutarii.

La scurt timp, oamenii legii s-au sesizat din oficiu după ce au constatat că aici nu ar fi respectate restricțiile impuse de pandemie.

La fața locului au fost prezente mai multe echipaje de poliție, printre care și Serviciul de Acțiuni Speciale. Agenții au aplicat amenzi și au cerut participanților să plece. De asemenea, în acest week end, în urma acțiunilor organizate, polițiști au aplicat 51 de amenzi în valoare de 38.000 de lei, conform Legii 55/2002 privind unele măsuri pentru pevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!