Publicat la: 07.01.2019. 19:23 / 483 views

ÎNJUNGHIAT, JEFUIT ŞI DEPOSEDAT DE MAŞINĂ. UN TAXIMETRIST DE 61 DE ANI A FOST TÂLHĂRIT, LA CILIBIA

Un taximetrist de 61 de ani a fost jefuit si apoi injunghiat de un client, duminica, pe raza localitatii buzoiene Cilibia. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean, dupa ce, cu ultimele puteri, a apucat sa sune la 112. Politia il cauta, inca, pe faptas.

urgentePoliţiştii din Buzău sunt în alertă maximă după ce un taximetrist în vârstă de 61 de ani a fost jefuit şi apoi înjunghiat de către un client. Agresiunea s-a produs duminică , pe raza localităţii Cilibia. Taximetristul , un bărbat din Slobozia, a fost abordat de un client care i-a solicitat să îl ducă până în localitatea buzoiană Cilibia. Ajuns aici în jurul orei 03:00, clientul a început să îl ameninţe pe taximetrist, cerându-i toţi banii pe care îi avea la el. De la vorbe până la fapte a fost doar un pas. Bărbatul neidentificat l-a înjunghiat pe taximetrist cu un corp ascuţit, după care s-a făcut nevăzut.

Poliţiştii afirmă că au conturat, între timp, un cerc de suspecţi. Există informaţii conform cărora agresorul ar fi fugit de la locul faptei chiar  cu maşina taximetristului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru tîlhărie calificată. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!