Publicat la: 19.06.2020. 18:44 / 792 views

ÎNGHEAȚĂ LIGILE IV ȘI V? LUNI, ÎN COMITETUL EXECUTIV AL AFJ SE VA DECIDE

Luni, în cadrul ședinței de Comitet Executiv al AJF, președinții cluburilor de la Liga a 4-a și a cincea vor decide dacă programul primelor două eșaloane valorice județene va fi inghețat. Propunerea vine după ce  s-a constatat că normele impuse te Ministerul Sănătății și MTS sunt aproape imposibil de respectat de către cluburile din fotbalul mic.

liga 4 si 5Dacă acest scenariu se va respecta, primele patru clasate în Liga a IV-a vor trebui să joace un baraj care să decidă cine va merge la celălalt baraj, cel care decide promovarea în eșalonul trei al fotbalului românesc. În clasamentul la zi, conduce Râmnicu Sărat, urmată la un singur punct de  Voința Lanurile. Vor  mai fi implicate în acest patrulater Săgeata și  Vadu Pașii.

Dacă se îngheață competițiile, nu va mai retrograda nicio echipă, din liga a IV-a. Cu toate acestea, cele mai bune echipe ale eșalonului cinci vor avea drept de promovare.

Proiectul de hotărâre a fost gândit și din cauza costurilor enorme pe care ar fi trebuit să le suporte cluburile, în contextul în care fiecare jucător sau oficial trebuie testat.

Sezonul viitor ar putea debuta pe 15 august. În schimb, pe lângă jocurile de baraj,  din sezonul în curs s-ar putea juca și supercupa județeană, undeva la începutul lui iulie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!