Publicat la: 07.05.2018. 18:28 / 630 views

ÎNFRÎNGERE, PENTRU HC BUZĂU. ACCEDEREA ÎN LIGA ZIMBRILOR, ÎNCĂ POSIBILĂ

Eşec oarecum anticipat, in weekend, pentru HC Buzău. Lidera diviziei secunde, Stiinta Bacau s-a impus cu 27 la 21, in fata unei echipe care a luptat pana la ultimul fluier, depasindu-si, in multe momente, conditia de outsidera. Pentru buzoieni ramane, totusi, sansa barajului de promovare in Liga Nationala.

handbal hc buzau - stiinta bacauPuțini ar fi dat vreo șansă buzoienilor, în meciul cu lidera Știința Bacău, echipă neînvinsă, pe tot parcursul sezonului. În ciuda prestației bune, cu momente în care a jucat de la egal la egal cu băcăuanii, HC Buzău  a trebuit să se recunoască surclasată, la final. Cea mai bună echipă a diviziei secunde s-a impus cu 27 la 21. Buzoienii n-au fost ajutați nici de noroc, ratînd numeroase ocazii clare, nici de banca subțire, atît numeric cît și valoric.

La finele meciului, handbaliștii buzoieni au fost lăudați inclusiv de tehnicianul oaspeților. Gabriel Armanu a declarat că partida chiar s-a ridicat la nivelul unui derby, fie el și de liga a II-a, urîndu-le buzoienilor succes la baraj.

Hc Buzău ocupă locul al doilea în grupa A a diviziei A, cu 37 de puncte. Barajul de promovare în Liga Zimbrilor se va juca la Călărași, în perioada 30 mai -3 Iunie.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!