Publicat la: 21.11.2016. 18:36 / 1.401 views

ÎNFRÂNGERE CU APLAUZE. HM BUZĂU – DINAMO BUCUREŞTI: 27-31

O înfrângere aplaudată în picioare de toţi spectatorii prezenţi în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. HM Buzău încheie anul cu un eşec în faţa fetelor de la Dinamo Bucureşti, 27 la 31, în urma unui joc spectacol. La final de an, buzoiencele ocupă locul al treilea, după Rapid şi adversara de ieri, Dinamo.

handbal-2Aplauze la scenă deschisă, ieri, la finalul partidei dintre HM Buzău şi Dinamo Bucureşti. Handbalistele buzoiene au  fost ovaţionate în picioare de cei peste 300 de spectatori prezenţi în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, în ciuda eşecului cu Dinamo, 27 la 31.

Deşi valoarea lotului dinamovist este una certă, tehnicianul Romeo Ilie a declarat, la sfârşitul partidei, că înfrângerea ar fi fost evitată dacă elevele sale n-ar fi intrat în teren timorate.

Atmosfera din Sala Romeo Iamandi a fost apreciată şi de echipa oaspete. Tehnicianul dinamovist, fosta internaţională Nicoleta „Gusi” Alexandrescu,  a declarat că publicul buzoian este unul dintre factorii care fac din HM Buzău o echipă redutabilă în Divizia Naţională

Partida de ieri a fost ultima disputată de HM Buzău, în anul 2016. La final de an, fetele lui Romeo Ilie ocupă cea de-a treia treaptă a podiumului, după Rapid şi Dinamo. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!