CĂLĂTORII GRATUITE, DE SĂRBĂTORI. AUTOBUZELE TRANS BUS, LA DISPOZIŢIA BUZOIENILOR

CĂLĂTORII GRATUITE, DE SĂRBĂTORI. AUTOBUZELE TRANS BUS, LA  DISPOZIŢIA BUZOIENILOR

Primarul Constantin Toma a anunţat aseară în premieră la Campus TV că este foarte posibil ca în zielele de dinaintea Crăciunului şi cele premergătoare Anului Nou să se poată circula gratuit cu autobuzele în municipiul Buzău. Edilul şef a gândit această facilitate pentru cetăţeni, în speranţa că va scădea numărul de maşini de pe străzi în aceste perioade aglomerate.

autobuz 2În perioada sărbătorilor de iarnă, municipiul Buzău se transformă într-un adevărat furnicar. Străzile, magazinele sunt luate cu asalt de buzoienii ieşiţi ori la cumpărături ori pur şi simplu la plimbare. Primarul Constantin Toma a gândit un proiect de hotărâre prin care în zilele de sărbători să se poată circula gratuit cu mijloacele de transport în comun.

Primarul Constantin Toma este conştient de faptul că oraşul se aglomerează excesiv mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă şi a gândit această facilitate tocmai pentru a-i convinge pe buzoieni să lase maşinile acasă şi să circule cu autobuzele.

Daca proiectul va fi votat, autobuzele vor circlula dupa un program normal în zilele premeragatoare sărbătorilor şi după un program de weekend în zilele de 25 decembrie şi 1 ianuarie. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si