Publicat la: 07.08.2020. 18:20 / 459 views

ÎNECAT ÎN RÂUL BUZĂU. UN BĂRBAT DE 40 DE ANI A DECEDAT

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost scos fără suflare din apa râului Buzău. Tragedia s-a petrecut ieri în zona podului de la Vadu Pașii. Bărbatul a fost văzut plimbându-se pe malul râului și nimeni nu știe cum a ajuns în apă.

inecat buzau 2 inecat buzau 1

Un trecător i-a zărit trupul și a anunțat autoritățile. Pompierii l-au scos pe bărbat inconștient din apă și au început manevrele de resuscitare fără niciun rezultat, din păcate. Bărbatul a fost declarant decedat.

Locul în care s-a înecat bărbatul nu este cunoscut ca fiind periculos. De altfel, chiar în momentele în care victimei i se acorda primul ajutor, mai mulți localnici se scăldau în apele Buzăului. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!